Како да купите – Nomad

Како да купите

 

Купивањето се прави во неколку едноставни чекори.

  1. Го наоѓате продуктот кој сакате да го купите.
  2. Одбирате величина, боја или друга понудена опција.
  3. Притискате „додади во кошница“. По притискање на дугмето, се појавува опција да одите во кошничката и да платите но може и да изберете други продукти кои сакате да ги купите.
  4. Откога ќе завршите со полнење на кошницата притискате продолжи кон наплата.
  5. Ги внесувате вашите лични податоци
  6. Одбирате начин на плаќање (на врата или со картичка)
  7. Притискате „Потврди нарачка“