Сервис за велосипеди – Nomad

Сервис за велосипеди

ЦЕНОВНИК НА УСЛУГИ:


Замена на а-хед 700ден.
Замена на стем 350ден
Замена на педали 350 ден.
Замена на верига 350 ден.
Замена на кошулица 350 ден.
Замена на вилушка 1000 ден.
Замена на жица 300 ден.
Замена на касета/запчаник 350 ден.
Замена на колче од седиште 300 ден.
Замена на кочници со штелување/тркало 600 ден.
Замена на менувач со подесување 450 ден.
Поправка на предна осовина 400 ден.
Замена на пакни/тркало со штелување 350 ден.
Замена на ушка 300 ден.
Замена на погон 600 ден.
Замена на рачки волан 300 ден.
Замена на рачки од кочница или менувач 450 ден.
Замена на сајла со подесување 350 ден.
Замена на течност ви кочница/тркало 750 ден.
Комплетен сервис 1800 ден.
Замена на гума 150 ден.
Монтажа на корпа 350 ден.
Монтажа на мерач 350 ден.
Нулти севис на велосипед купен во друга продавница 1200 ден.
Основен сервис 100 ден.
Плетење тркало 850 ден.
Подесување брзини/тркало 300 ден.
Подесување кочници/тркало 300 ден.
Замена на диск пакни 350 ден.
Поправка замена на средна осовина 600 ден.
Мал сервис на амортизер со масло 1800 ден.
Голем сервис на амортизер со масло 3000 ден.
Сервис на заден амортизер 3500 ден.
Составување на велосипед со донесени делови 4000 ден.
Чистење велосипед 300 ден.
Самена на задна осовина 300 ден.
Центрирање на тркало 250/300 ден.
Работна рака/час 1500 ден.
Бришење на грешка кај Е-велосипед 1000 ден.
Дијагноза кај Е-велосипед 1500 ден.
Надградба на систем кај Е-велосипеди 2000 ден.