BIKE SERVICE – Nomad

BIKE SERVICE

PROGRAMS:


замена на а-хед 500 ден.
замена на стем 200 ден
замена на педали 100 ден.
замена на верига 200 ден.
замена на божур 300 ден.
замена на вилушка 600 ден.
замена на жица 200 ден.
замена на касета/запчаник 200 ден.
замена на колче од седиште 150 ден.
замена на кочници со штелување/тркало 300 ден.
замена на менувач со штелување 250 ден.
поправка на предна осовина 250 ден.
замена на пакни/тркало со штелување 250 ден.
замена на погон 400 ден.
замена на рачки волан 200 ден.
замена на рачки од кочница или менувач 300 ден.
замена на сајла со штелување 250 ден.
замена на течност ви кочница/тркало 500 ден.
комплетен сервис 1200 ден.
замена на гума 150 ден.
монтажа на корпа 250 ден.
монтажа на мерач 250 ден.
нулти севис на велосипед купен во друга продавница 700 ден.
основен сервис 600 ден.
плетење тркало 600 ден.
подесување брзини/тркало 200 ден.
подесување кочници/тркало 200 ден.
замена на диск пакни 200 ден.
поправка замена на средна осовина 300 ден.
мал сервис на амортизер со масло 1200 ден.
голем сервис на амортизер со масло 2000 ден.
сервис на заден амортизер 2500 ден.
составување на велосипед со донесени делови 2500 ден.
чистење велосипед 200 ден.
замена на задна осовина 250 ден.
центрирање на тркало 150 ден.
работна рака/час 1000 ден.