WHITE – Nomad

SHOP

SPRITE
February 16, 2023
Freehand Fleece DKA357
February 16, 2023

WHITE

13,990.00ден

Out of stock

SKU: SA0031 Categories: ,

Возраст: Adults
Наменет за: City & commuter
Подлога: Asphalt
Висина на волан: 72 – 103 cm
Подесување на волан: Yes
Се преклопува: /
Димензија на тркала: 200 mm
Тежина на производот: 4.7 kg
Дозволена тежина: 100 kg

Tip

Boja

Brend