Држач за кутии Multi Lift – Nomad

SHOP

Ikon 29×2.20 62a/60a 60W
август 6, 2020
KIT 1323
август 10, 2020

Држач за кутии Multi Lift

9,290.00ден

Multi Lift држач за кутии. Идеален за складирање на вашите кровни кутии во подрум или гаража во моментите кога не ги користите.

Продолжи кон веб страната на Thule

1 на залиха

Шифра: 572004

Тежина: 3.4кг
Должина: 91.5cm
Висина: 152.5cm
Носивост: до 100kg

Тип
Бренд