MINI DELUXE – Nomad

SHOP

MINI CLASSIC
февруари 16, 2023
SPRITE STRIPE
февруари 16, 2023

MINI DELUXE

2,795.00ден4,123.00ден

Шифра: MINI DELUXE Категории ,

Возраст: 2-5 years
Наменет за: Fun & Mobility
Подлога: Asphalt
Висина на волан: 49 – 67 cm
Подесување на волан: Yes
Вадење на волан: Yes
Се преклопува: /
Димензија на тркала: 120/80 mm
Тежина на производот: 1.99 kg
Дозволена тежина: 50 kg

Тип

Големина на тркало

Boja

, ,

Бренд