GRAND – Nomad

SHOP

ZUPO
март 1, 2021
SEVEN SUMMITS
март 1, 2021

GRAND

6,490.00ден7,490.00ден

Шифра: GRAND Категории ,

Заштита:
INMOLD Конструкција
HI-EPS технологија
EDGE PROTECT
Керамичка конструкција

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM CLASSIC”

Удобност:
Контрола на воздух “AIRSTREAM CONTROL”
Променлива внатрешност
Одстранливи перничиња за уши
Заштита и греење на врат