HangOn 4 bike – Nomad

SHOP

Ikon 29×2.20 62a/60a 60W
август 6, 2020
KIT 1323
август 10, 2020

HangOn 4 bike

11,990.00ден

Основен, наваллив и едноставен за употреба носач за велосипеди (за 3 велосипеди).

Продолжи кон веб страната на Thule

1 на залиха

Шифра: 970805

Максимален број на велосипеди: 4
Максимална носивост: 60 kg
Максимална тежина на велосипед: 15 kg
Димензии: 47 x 64 x 90 cm
Димензии на склопен носач: 43 x 32 x 84 cm
Тежина: 10.3 kg
Одговара на димензии на рам: Сите до 20″ детски велосипед
Отстранливи држачи за рамки: ✖
Компатибилност за Карбонска рамка: ✓
Компатибилност со One Key System: ✖
Заклучување на велосипедите на носачот ✓ Потребен е адаптер: Thule Cable Lock
Заклучување на носачот на автомобилот ✓ Потребен е адаптер:Thule Lock 957

Тип
Бренд