KIT 3088 – Nomad

SHOP

OUTRIDE
септември 28, 2021
KIT 4017
септември 28, 2021

KIT 3088

3,390.00ден

Прилагоден кит за монтирање на Thule систем за покрив за соодветни возила.

Продолжи кон веб страната на Thule

1 на залиха

Шифра: 183088 Категории ,

FIAT
Doblo 5-dr Van with Fixed Points 2010 –
Doblo 4-dr Van with Fixed Points 2010 –
OPEL
Combo 4-dr Van with Fixed Points 2012 – 2018
Combo 5-dr Van with Fixed Points 2012 – 2018

Бренд

Тип