SPEED – Nomad

SHOP

MINI CLASSIC
февруари 16, 2023
SPRITE STRIPE
февруари 16, 2023

SPEED

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Шифра: SA0142 Категории ,

Возраст: Teens
Наменет за: Getting to school & leisure
Подлога: Asphalt
Висина на волан: 68 – 96 cm
Подесување на волан: Yes
Вадење на волан: No
Се преклопува: Yes
Димензија на тркала: 145 mm
Тежина на производот: 2.85 kg
Дозволена тежина: 100 kg

Тип

Boja

Бренд