SQUAREBAR – Nomad

SHOP

KIT 3029
август 10, 2020
SQUAREBAR 120
август 10, 2020

SQUAREBAR

3,090.00ден

Класични челични квадратни шипки со црна полимерна обвивка. 2-пакет.

https://www.thule.com

Шифра: SQUAREBAR

Максимална носивост: 100 kg.
Ве молиме проверете ја носивоста на кровот на вашето возило

Тип
Бренд