ABSOLUTE 8-90 – Nomad

SHOP

Watter Bottle Bio
јуни 4, 2021
GREENLINE 15 FRONT
јули 6, 2021

ABSOLUTE 8-90

2,490.00ден

Нема на залиха

Шифра: 59080995SS Категории ,

Должина: 90цм
Тежина: 1740гр
Дебелина: 8мм
Ниво на заштита: 9/15

Тип

Boja

Brava

Бренд