C3 DRY CERAMIC LUBE – Nomad

SHOP

VORTEX JACKET
ноември 19, 2020
QUADIE
ноември 19, 2020

C3 DRY CERAMIC LUBE

1,190.00ден1,690.00ден

Шифра: C3 DRY CERAMIC LUBE Категории ,

– Обезбедува врвни перформанси во суви и правлви услови
– Формула која не зодржи петролеум за заптита на животна средина
– Синтетички полимери за добри перформанси на долги растојанија
– Неверојатна издржливост
– Вклучува УВ светилка за проверка на покриеност

Grupa

Kolicina

,

Бренд