DRY LUBE – Nomad

SHOP

VORTEX JACKET
ноември 19, 2020
QUADIE
ноември 19, 2020

DRY LUBE

392.00ден594.00ден

Шифра: DRY LUBE Категории ,

– Идеален за МТБ, друмски и цикло крос велосипеди
– Формула базирана на восок која се истакнува во суви услови со прашина
– Обезбедува рамномерно и тивко менување на бризини
– Може да се нанесува на ланци, сајли, кошулици и шифтери
– Систем за нанесување со пипета за лесна употреба

Grupa

Kolicina

,

Бренд