C3 WET CERAMIC LUBE – Nomad

SHOP

DOMINO SL
октомври 29, 2020
ACTIVE HEADCOVER
ноември 19, 2020

C3 WET CERAMIC LUBE

714.00ден1,014.00ден

Шифра: C3 WET CERAMIC LUBE Категории ,

Содржи борови нитрити за ефикасност
– Го намалува триењето и потрошувачката на енергија
– Создава керамички слој за заштита на ланецот
– Се ситакнува во влажни, дождливи и калливи услови
– Ефикасен при долги возења
– Може да Се примени на ланци, менувачи, сајли

Grupa

Kolicina

,

Бренд