ST ROTATION 10 – Nomad

SHOP

ZUPO SET DIZNEY
март 1, 2021
Original Hammok TMO3935
април 19, 2021

ST ROTATION 10

31,990.00ден

Шифра: ST ROTATION 10 Категории , ,

Турно везови со подвижен преден дел и различни големини на кочници и можност за прикачување на крампони.

DYN: 4-10

Намена:

Speed: 1/5
Tour: 5/5
Freeride: 2/5

Grupa

Бренд

Golemina

,