ZUPO SET DIZNEY – Nomad

SHOP

ZUPO
март 1, 2021
SEVEN SUMMITS
март 1, 2021

ZUPO SET DIZNEY

4,193.00ден5,990.00ден

Шифра: ZUPO SET DIZNEY Категории ,

Сет кацига Zupo и наочари Piney во боите на Disney јунаците.

Кацига:
Заштита:
HI-EPS технологија
EDGE PROTECT
Керамичка конструкција

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM ERGO SNOW”

Удобност:
Контрола на воздух “AIRSTREAM CONTROL”
Променлива внатрешност
Одстранливи перничиња за уши
Заштита и греење на врат

Наочари:
Технологија на леќа: Singleflex Hicon (Подобрен контраст)
Ниво на заштита: S2
100% Заштита од UV-A, UV-B и UV-C зрачење
Трансмисија: 18-43%
Превенција од замаглување: Слој за магла “Fogstop”
Тип на рамка: Цела рамка
Вентилација на рамка: Venting Frame оптимална вентилација за превенција од замаглување
Гоемина: Junior

Boja

, , ,

Golemina

,

Бренд