Resolute C12 – 65 Code – Nomad

SHOP

FOLDABLE 600
мај 29, 2020
TWINJEX
јуни 15, 2020

Resolute C12 – 65 Code

1,490.00ден

23 на залиха

Шифра: 59440695SC Категории , ,

Должина: 65 цм
Тежина: 400 гр
Дебелина: 12 мм
Ниво на заштита: 5/15

Тип

Boja

Brava

Бренд