AXA Linq 100 – Nomad

SHOP

FOLDABLE 600
мај 29, 2020
TWINJEX
јуни 15, 2020

AXA Linq 100

4,290.00ден

2 на залиха

Шифра: 59002795SS Категории , ,

Должина: 100 цм
Тежина: 2650 гр
Дебелина: 9.5 мм
Ниво на заштита: 14/15

Тип

Boja

Brava

Бренд