FREERIDE PRO – Nomad

SHOP

COCHISE 110
декември 15, 2020
Windbreaker Headband 366006-0002
декември 21, 2020

FREERIDE PRO

1,854.00ден3,090.00ден

Шифра: FREERIDE PRO Категории , ,

Екстремно крут стап за скијање, наменет за секаков тип на скијање, изработен од Komperdell

Бренд

Пол

Grupa

Boja

,

Golemina

, , , , ,