MACH1 MV 85 W EU – Nomad

SHOP

TRACK 70 WOMEN – BLACK
септември 3, 2019
MACH SPORT HV 85 W
септември 3, 2019

MACH1 MV 85 W EU

Original price was: 16,590.00ден.Current price is: 9,954.00ден.

Mach1 MV 85 W EU е спортска ски кондура за полесни жени, изработен на среден волумен. Со Flex индекс од 85 оваа кондура содржи бројни решенија за удобноста на Shell-от и Liner-от, вклучувајќи термообврзувачки cuff. При изработка на Liner-от Tecnica употребува јагнешка волна со Celliant микро-кристали. Овие ја претвораат топлината на телото во инфрацрвено зрачење, кое ја стимулира циркулацијата на крвта, со што се зголемува топлината околу целата нога.

Шифра: MACH1 MV 85 W EU Категории , ,

FLEX индекс: 85 Last индекс: 100 мм Customization Shell: C.A.S.
Soles: ISO 5355
Shell: Полиестер (quick instep)
Cuff: Полиолефин
Liner: W ULTRAFIT, THERMOFORMING COLLAR
Жабици: 4 micro ALU Lift Lock
Spoiler: no
Powerstrap: 35mm strap
Canting: Double

Boja

Бренд

Пол

Grupa

Golemina

, , , ,