MACH SPORT HV 85 W – Nomad

SHOP

COCHISE 85 W
септември 3, 2019
CARVY 2.0
септември 3, 2019

MACH SPORT HV 85 W

9,954.00ден13,272.00ден

Mach Sport се залага за удобност, топлина и удобност. Одликувајќи се со двојни Quick-Instep и Lift-Lock жабици за лесно облекување/соблекување и PE Liner за максимална удобност и топлина. HV 85 W е изработен анатомски, со висок волумен – ширина 103 мм кој е идеален избор за жени со пошироки нозе кои бараат удобна кондура со солидни перформанси за подолго скијање во текот на денот.

Шифра: MACH SPORT HV 85 W Категории , ,

FLEX индекс: 85 Last индекс: 103 мм Customization Shell: C.A.S.
Soles: ISO 5355
Shell: PU – Полиуретан (double Quick Instep)
Cuff: PP – Полипропилен, Cuff Adapt
Liner: PE light, Celliant
Жабици: Mach Sport W buckles, Lift Lock
Spoiler: no
Powerstrap: 35mm strap
Canting: Double Ratchets: Adjusting top cuff ratched

Boja

Бренд

Пол

Grupa

Golemina

, , , ,