MAROI – Nomad

SHOP

CARAT LX
јануари 23, 2020
BIG HORN Q-LITE
јануари 24, 2020

MAROI

3,894.00ден8,790.00ден

ALPINA MAROI е компактна модерена “Freeride” кацига со карактеристична форма. Кацигата се состои од две поликарбонатни плочи незабележливо споени заедно благодарение на напредниот процесот на Alpina за невидливо спојување. Заштитата на краевите и мазната површина се дополнителни детали за подобрување на квалитетот на шлемот. Сегментираното амортизирање гарантира оптимална удобност при носење. EPS каналите обезбедуваат одлично управување со температурата шлемот.

Шифра: MAROI Категории , ,

Заштита:
INMOLD Конструкција
HI-EPS технологија
EDGE PROTECT

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM ERGO SNOW”

Удобност:
Контрола на воздух “AIRSTREAM CONTROL”
Променлива внатрешност
Одстранливи перничиња за уши
Заштита и греење на врат

Golemina

, ,

Boja

, , , , , , ,

Бренд