ZUPO – Nomad

SHOP

PROSHIELD MEN
март 1, 2021
GRAND
март 1, 2021

ZUPO

3,990.00ден

Шифра: ZUPO Категории ,

Заштита:
HI-EPS технологија
EDGE PROTECT
Керамичка конструкција

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM ERGO SNOW”

Удобност:
Контрола на воздух “AIRSTREAM CONTROL”
Променлива внатрешност
Одстранливи перничиња за уши
Заштита и греење на врат

Boja

, , , , , ,

Golemina

,

Бренд