CRUISER – Nomad

SHOP

MACH SPORT MV 110 GW
февруари 1, 2023
MICRO ABS HELMET
февруари 16, 2023

CRUISER

Original price was: 7,990.00ден.Current price is: 3,995.00ден.

Без многу екстра додатоци, но сепак со препознатливиот Микро квалитет. Тоа е Микро Спрајт во модерна изведба. Привлечно за очи: фенси дизајн на рачките си одбрани бои. Компактна големина и лесенотија, го прават овој производ идеален за почетници. Леснотијата се исплати, кога треба скутерот да се пренесува или транспортира, лесно и едноставно.

Продолжи кон веб страната на Micro

Шифра: CRUISER Категории ,

Возраст: Teens
Наменет за: Getting to school & leisure
Подлога: Asphalt
Висина на волан: 74 – 89 cm
Подесување на волан: Yes
Вадење на волан: No
Се преклопува: Yes
Димензија на тркала: 200 mm
Тежина на производот: 4-5 kg
Дозволена тежина: 100 kg

Тип

Големина на тркало

Boja

,

Бренд