CARVY 2.0 – Nomad

SHOP

MACH SPORT HV 75 W
септември 3, 2019
JSP 3.0 JUNIOR
септември 3, 2019

CARVY 2.0

1,290.00ден

Децата имаат потреба од најдобрата заштита и најдобрата видливост. За тоа се водело грижа при конструкцијата на Carvy 2.0 SH скијачките наочари од Алпина. Наочарите се специјално развиени за деца и нудат оптимална видливост со ефект на осветлување и подобрен контраст со Hicon технологијата на леќи, дури и при услови на намалена светлина. Дополнително “Fogstop” облогата одвнатре спречува замаглување на леќите. Двојните леќи се јаки и гарантираат 100% заштита од УВ зрачење. Конформната еднослојнaта пена гарантира дека се удобни за носење. Carvy 2.0 SH детските наочари се најевтиниот модел од Алпина и нудат одличен сооднос на цена/перформанси.

<a href=”https://www.alpina-sports.com”>Продолжи кон веб страната на Alpina</a>

Шифра: CARVY 2.0 Категории , ,

Технологија на леќа: Hicon (Подобрен контраст)
Вид на леќи: Singleflex
Ниво на заштита: S2
100% Заштита од UV-A, UV-B и UV-C зрачење
Трансмисија: 18-43%
Превенција од замаглување: Слој за магла “Fogstop”
Тип на рамка: Цела рамка
Вентилација на рамка: Airframe Venting System за превенција од замаглување
Гоемина: Junior

Бренд

Boja

, , , ,

Тип