SEVEN SUMMITS – Nomad

SHOP

ZUPO SET DIZNEY
март 1, 2021
Original Hammok TMO3935
април 19, 2021

SEVEN SUMMITS

16,794.00ден27,990.00ден

Шифра: SEVEN SUMMITS Категории , ,

Турно скии за оние коишто прв пат се среќаваат и запознаваат со авантурите на турно скијањето.

Намена:

Speed: 1/5
Tour: 5/5
Freeride: 1/5

*Везовите и кожите се само илустрационо покажани, не доаќаат со скиите*

Grupa

Бренд

Golemina

,