SPEEDSKIN TOUR 88 – Nomad

SHOP

GENTLEMAN
ноември 19, 2020
Man Fleece Hat 6505302-F977
декември 7, 2020

SPEEDSKIN TOUR 88

7,140.00ден9,520.00ден

Туринг кожите Dynafit не само што го спречуваат наталожувањето на снег, туку и го спречуваат лизгањето кога се качувате нагоре. Специјалната мембрана на средината на кожата го спречува апсорбирањето на вода. Dynafit Stretch System-от обезбедува идеална приврзаност помеѓу кожата и опашката на скијата. Снегот и мразот е спречен да стигнат под кожата која е цврсто затегната и на врвот на самата скија.

https://www.dynafit.com/

Шифра: SPEEDSKIN TOUR 88 Категории , ,

Димензии: 151, 158, 166, 174, 182, 189 Тежина: 500гр./пар (174цм) Материјал: 70% Мохер, 30% Најлон Мембрана: ДА Систем на закачување: Клик Систем Прикачување на врв: Гумен Прикачување на опашка: Метална кука

Бренд

Golemina

,

Grupa