CARAT LX – Nomad

SHOP

Mudplay III RKP191-5RB
јануари 13, 2020
MAROI
јануари 23, 2020

CARAT LX

Original price was: 4,390.00ден.Current price is: 2,634.00ден.

Алпина Карат ЛХ детската скијачка кацига е правиот избор со најдобар квалитет на производство, бидејќи се произведува во Германија, и одличен комфорт.

Продолжи кон веб страната на Alpina

Шифра: CARAT LX Категории , ,

Заштита:
Керамичка обвивка
INMOLD Конструкција
HI-EPS технологија

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM ERGO SNOW”

Удобност:
Контрола на воздух
Променлива внатрешност
Заштита и греење на врат

Golemina

Boja

,

Бренд

Тип